Zondag 27 juni is het alweer de slotzondag van dit seizoen. In de dienst zullen we terugkijken op het bewogen afgelopen seizoen, en stilstaan bij het overvliegen vanuit de kinderdienst.

Klik hier voor de liturgie en live uitzending, na de viering is iedereen van harte welkom op het grote grasveld naast de kerk voor koffie/thee met iets lekkers.

Met het thema Schepping als op God leren vertrouwen zullen we met elkaar terugkijken op het seizoen dat geweest is, en zoeken naar de betekenis van leren vertrouwen voor ons bestaan. Op wie stelt u uw vertrouwen? Wat kunnen we van elkaar leren? We zijn benieuwd of de pandemie nieuwe inzichten heeft opgeleverd. Zomaar wat vragen die aan de orde zullen komen.

Na de dienst gaan we naar buiten op het grasveld van de Bethlehemkerk. Daar staan koffie en thee voor u klaar. Er zijn daar dan ook tafels en stoelen.

We drinken koffie en thee in de vrije open lucht op ons eigen grote grasveld. Voor iets lekkers bij de koffie/thee wordt gezorgd.

De slotzondag commissie: Annette, Bonny, Cisca, Christa, Hanneke, Irene, Jetty, Marlene, Maarten en Piet

NB Aanmelden voor de slotzondagviering via deze link [klik hier] en natuurlijk gelden er dezelfde spelregels als in de afgelopen periode [klik hier]