Afgelopen zaterdag 12 juni 2021 hebben we alweer de 8ste MacBeth voedselbank drive-in actie gehouden. Deze actie heeft ruim 24 kratten aan producten opgeleverd. Dat is weer een prachtig resultaat. Iedereen die heeft meegeholpen met inzamelen en doneren: heel hartelijk dank! Door deze actie kan de Voedselbank weer veel gezinnen van levensmiddelen voorzien.

Tweede zaterdag van de maand
Voorlopig blijven we de actie iedere maand herhalen; het is brood nodig. De McBeth Voedselbank drive in is iedere de tweede zaterdag van de maand. De eerst volgende is dus zaterdag 10 juli van 10:00 tot 14:00. Laat jij ook je hart spreken?

Hartelijke groeten van het MacBeth drive-in team!

Anita, Hanneke & Corné

Iedere donderdagmiddag Voedselbank uitgifte vanuit de Bethlehemkerk
Iedere tweede zaterdag van de maand McBeth drive-in voor de Voedselbank tussen 10 en 14 uur kunnen producten worden afgegeven op het plein voor de ingang van de kerk: Loosdrechtseweg 263.

Iedere donderdag is er vanuit de Bethlehemkerk uitgifte van de Voedselbank Hilversum-Zuid. Wekelijks worden voedselpakketten uitgereikt aan gemiddeld 70 gezinnen.