Met het doeboekje Kliederkerk Thuis Zomer kunnen jong en oud met elkaar op creatieve ontdekkingsreis door het verhaal van NaƤman. De zomer komt eraan. Vakantie, ijsjes eten en lekker zwemmen. In het zwembad, de zee of misschien wel in een rivier in de buurt.NaƤman kreeg de opdracht om te baden in een rivier, maar daar had hij helemaal geen zin in! Benieuwd naar zijn verhaal? Ga mee op reis. Waarschuwing: je gaat wel vies worden!

Klik hier voor een voorproefje.

Het doeboek staat vol met leuke spelletjes, creatieve opdrachten en kliederige knutsels.Sommige opdrachten kun je alleen doen, maar voor de meeste vragen en opdrachten heb je elkaar nodig. Gebruik dit boekje eens voor een familiemoment, na het eten of op zondagmiddag. Of bijvoorbeeld tijdens een logeerpartij of vakantie. Verder kan je de opdrachten allemaal thuis doen. Bestel het boekje op https://protestantsekerk.nl/nieuws/doeboek-kliederkerk-thuis-zomer.

Ben je benieuwd wat kliederkerk is? Wil je wel eens samen met andere gezinnen leuke activiteiten doen, samen een bijbelverhaal ontdekken en eten? Kijk dan op kliederkerk.nl en ontdek deze creatieve manier van kerk-zijn.