Je wilt je tuin graag natuurrijker inrichten. Maar hoe doe je dat?

Maak een zwerftocht langs Hilversumse groene tuinen. Bel aan, raak in gesprek en inspireer elkaar om je tuin (nog) natuurrijker te maken. Onderweg kom je van alles tegen: bloemen, vlinders, vijvers, een sedumdak, eetbare tuin, moestuin, slimme regenton en nog veel meer. Je bepaalt zelf de route en komt gegarandeerd op plekken waar je nog nooit bent geweest.

Aanmelden

Je kunt je aanmelden door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Je ontvangt dan een dag van tevoren per e-mail een plattegrondje, een beschrijving van de tuinen en de openingstijden.

Bethlehemkerk

Ook gemeenteleden van de Bethlehemkerk hebben hun tuin hiervoor aangemeld en opengesteld. Graag tot zondagmiddag!