De Open Kerk begint weer goed te draaien ,iedere donderdag van 10 uur-12 uur  Zo ook afgelopen donderdag 1 juli 2021.

De inloop naar de kerk voor een kopje koffie en een ontmoeting wordt steeds bekender.

Vanmorgen was de kerk weer een vaccinatie locatie. Ook de voedselbank was aan het inrichten voor de uitgave, om 13 uur.

Kortom veel roering rond de kerk, mooi om zo als kerk bezig te kunnen zijn.

De Open Kerk is iedere donderdag van 10 tot 12 uur in de Bethlehemkerk. Iedereen is welkom. Voor verse koffie en thee wordt gezorgd. Natuurlijk kun je ook een kaarsje in ons Stilte Centrum branden, samen een gebed uitspreken of iets in ons voorbedenboek schrijven. Maar bovenal elkaar ontmoeten en bijpraten. Hoe gaat het met jou?

Hoe gaat het met jou? Spreken we elkaar snel volgende week? Graag tot dan! Groet Adela, Chris en Nanda

_______________________________________________________

Heel graag willen wij er wat vrijwilligers bij hebben, want onze groep is niet zo groot meer. Het is heel gezellig en leuk werk en het is maar een paar uurtjes op de donderdagmorgen.

Hierbij doen we een oproep voor iedereen om ons team te komen versterken!