Op zaterdag 10 juli (de tweede zaterdag van de maand) organiseren we voor de 9de keer op een rij een Voedselbankactie. Opnieuw is het een veilige en corona-proof Drive in Voedselbank actie: de McBeth Voedselbank drive in.

De Voedselbank heeft nog steeds dringend behoefte aan producten. Op zaterdag 10 juli van 10 tot 14 uur willen we u daarom opnieuw de gelegenheid geven om mee te doen. Alle houdbare producten zijn welkom, in het bijzonder soep, rijst, groenten in blik of pot, pastasaus (liever producten waar geen varkensvlees in zit) en verzorgingsproducten. Doet u ook weer mee? Na zaterdag 10 juli, is de eerst volgende drive in op zaterdag 11 september (augustus slaan we over).

Hartelijke groeten,

Anita, Hanneke en CornƩ

PS
Misschien heeft u het al gemerkt: de Voedselbank heeft de uitgifte van producten tijdelijk verplaatst naar de Bethlehemkerk. Afgelopen voorjaar maakte de PniĆ«lkerk bekend dat hun gebouw grondig gerenoveerd wordt. De Voedselbank heeft toen officieel aan de Bethlehemkerk gevraagd of zij tijdelijk gebruik kunnen maken van ons gebouw. Inmiddels is de Voedselbank al aardig ingeburgerd. Iedere donderdag worden de producten aangevoerd en uitgedeeld aan gemiddeld ongeveer 70 gezinnen. Fijn dat we op deze manier echt kerk in de buurt kunnen zijn.