Afgelopen week ontving Corné van Zandwijk van mevrouw Bos twintig postzegelalbums voor de kerk. Bij deze albums zit een verhaal. De albums zijn nog van de schoonvader van mevrouw Bos geweest, er zitten veel postzegels uit Indonesie bij. Daar is nu hernieuwde belangstelling voor, aldus Corné.

Corné ontving de afgelopen tijd al meer albums. Hij beoordeelt ieder album met zorg en wanneer er waardevolle stukken tussen zitten verkoopt hij deze via marktplaats of handelaren voor de kerk. Eens per half jaar brengt Corné deze naar het landelijke diensten centrum van de PKN.

U kunt postzegels en ansicht- en geboortekaarten sparen voor het zendingswerk van Kerk in Actie. Vrijwilligers sorteren de postzegels en ansichtkaarten met veel zorg, kennis en aandacht. Vervolgens verhandelen ze de postzegels via verkoopadressen in Nederland en nationale en internationale beurzen. Bij de ingang van de Bethlehemkerk staan twee zwarte boxen, een voor postzegels en kaart en een box voor plastic doppen. Van harte aanbevolen.