Zondagmiddag  25 juli een middag ‘voor wie niet op vakantie is’.

N.a.v. de geslaagde Alternatieve Ontmoetings Middag kwam dit idée ‘voor wie niet op vakantie is’. Natuurlijk kan dit alleen doorgaan als het weer het toestaat. U kunt naar één van de onderstaande activiteiten gaan of naar beide.

Thee (of koffie) met 'noten'
Het is zomer, het is vaak mooi weer en we mogen weer wat. Vooral, we kunnen elkaar weer makkelijker ontmoeten. Daarom nodigen Margreet en Henk belangstellenden graag uit bij hen in de tuin, om 14:00 uur of om 15:30 uur

Eerst komen de (muzikale) noten, daarna praten we bij met thee of koffie.
Die muzieknoten zijn uit de pen gevloeid van Bach, van Johnny en Rijk, van Brahms, Purcell, Wim Sonneveld en Villa Lobos. Ze worden door ons ten gehore gebracht via zang en gitaar.  Ook zal er een korte spirituele tekst, ter overdenking, worden voorgelezen. Het is geen concert, geen lezing, maar het is voor het plezier; u betaalt dan ook geen 40 Euro 🤣.

Tot dan aan de Hyacintenlaan 18.

Let op!!!

Graag inschrijven voor deze middag, thee(of koffie) met 'noten'.
Er is plaats voor 12 personen om 14:00 uur
En 12 personen om 15:30 uur

Bij Nanda Ego-Scholing
Tel. 035-6236358
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Thee( of frisdrank) met ‘bloemen'
Vanaf 14.30 uur tot ongeveer  16.30 uur gaat de tuindeur open en nodigen  Ans en Jaap u uit in hun tuin. Aan belangstellenden wordt er uitleg gegeven hoe je fuchsia’s kunt laten overwinteren. Deze fuchsia’s staan nu volop in bloei, in alle kleuren en maten. Er zijn mooie plekjes in de tuin om lekker te zitten en te genieten van deze bloemrijke tuin. Of gewoon om gezellig bij te praten, onder het genot van een kopje thee of frisdrank.

U bent van harte welkom,

Oude Loosdrechtseweg 216, ingang tuin is om de hoek (Birkenheuvelweg)