Het is zomer, het seizoen is afgelopen, maar de voorbereidingen voor het nieuwe seizoen zijn al in volle gang! Er gaat namelijk iets heel leuks gebeuren en dat willen we graag introduceren. 

Na de zomer gaan we als gemeente gebruik maken van de CHRCH-app. Wat is dat? 

De CHRCH-app is een interne website/app die gebruikt kan worden op smartphone, tablet of via het internet op een computer of laptop. Op deze manier kunnen we op een gemakkelijke manier als gemeenteleden informatie vinden en uitwisselen zonder dat dit zichtbaar is voor buitenstaanders. Zo zal het nieuws van de website van de Bethlehemkerk en de PgH te vinden zijn en zijn er mogelijkheden om inspiratie, gebedsverzoeken en andere vragen te delen. Ook zijn er mogelijkheden voor groepen om berichten uit te wisselen en zal het mogelijk een vervanging worden van de nu bestaande Whatsappgroep(en). Ook de Grote Kerk, Vitamine G en de Regenboogkerk maken gebruik van de CHRCH-app of zijn daar mee bezig. Hierdoor kunnen we samenwerken en van elkaar leren. 

De app heeft nog heel veel mogelijkheden en kan op veel verschillende manieren gebruikt worden. Er is daarom gekozen om stap voor stap dingen toe te gaan voegen en te evalueren om de app zo aan te laten sluiten bij wat voor onze gemeente nuttig en waardevol is. Momenteel zijn we met een groepje bezig met de eerste opzet. Lijkt het jou leuk om mee te werken en te helpen om de app te beheren? Stuur ons dan een mail via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Binnenkort zullen we ook starten met een pilot-groep om te kijken wat er werkt en niet werkt zodat hopelijk tijdens het startweekend (11 en 12 september) de app voor iedereen gebruiksklaar zal zijn. Dan zullen er ook meer informatie en instructies volgen voor het gebruik van de app. Wil je graag onderdeel worden van deze pilot-groep? Stuur ons dan ook even een e-mail via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Team CHRCH-app
Katinka en Emma 

Contact: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.