De Open Kerk draait goed, iedere donderdag van 10 uur-12 uur  We zijn gewoon open deze zomerperiode.

We merken dat de inloop naar de kerk voor een kopje koffie en een ontmoeting steeds meer bekendheid geniet onder de mensen in de wijk. Het is best een gezellige donderdagochtend, de vrijwilligers van de Voedselbank zijn er actief met het inrichten voor de uitgave vanuit zaal 3 en 4. De uitgifte is later op de middag. Dat gaat prima. naast elkaar en samen.

Kortom er is weer roering rond de kerk, mooi om zo als kerk bezig te kunnen zijn. Heb je de zonnebloemen naast de kerk al gezien? Die groeien als kool.

De Open Kerk is iedere donderdag van 10 tot 12 uur in de Bethlehemkerk. Iedereen is welkom. Voor verse koffie en thee wordt gezorgd. Natuurlijk kun je ook een kaarsje in ons Stilte Centrum branden, samen een gebed uitspreken of iets in ons voorbedenboek schrijven. Maar bovenal elkaar ontmoeten en bijpraten. Hoe gaat het met jou?

Hoe gaat het met jou? Spreken we elkaar snel volgende week? Graag tot dan! Groet Adela, Chris en Nanda

Welkom zonder opgaven, meer informatie via Adela Burger: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.