Hoe gaat het met de zonnebloemen? Sommige staan al in bloei, maar de meeste groeien nog volop. Hier en daar druppelen al veelbelovende foto's binnen. Blijf vooral foto's sturen! Ook als je zonnebloem perfect in een kaboutertuin zou staan of je een zonnebloem hebt zonder bloem of als op moment suprême het ongedierte zich tegoed heeft gedaan aan de zomerpracht, zet haar (of wat er van haar over is) op de foto en doe mee. Het is leuk als de kweker of kweekster er ook op staat. Iedere inzender krijgt een zonnige beloning voor het meedoen, maar de hoofdprijs gaat natuurlijk naar degene met de hoogste zonnebloem.  Stuur je foto's naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . 

Heb je een zonnebloem en wil je die officieel laten registreren? Nodig dan de jury bij je uit voor een meting. Stuur ook daarvoor een berichtje naar bovenstaand mailadres. 

Als het je trouwens gelukt is om een rode zonnebloem op te kweken, dan heb je geluk. Maak ook dan een mooie foto en stuur hem in. De mooiste RODE zonnebloem levert ook een bijzondere prijs op. De prijsuitreiking zal plaatst vinden tijdens het startweekend van september.

Namens de jury, 

Corné van Zandwijk