Ze komt weer naar Hilversum: Lucré van Putten! Deze gedreven professional neemt je mee in de wereld van geloofsopvoeding van kinderen van 2 tot circa 13 jaar. Op 28 september 2021, van 20.00 tot 22.00 uur in de Bethlehemkerk (Loosdrechtseweg263, inloop vanaf 19.30 uur). Deelname is gratis. De avond is bedoeld voor kinderwerkers in de kerk, (groot)ouders, opvoedersen geïnteresseerden, ook voor belangstellenden buiten de PgH.

Twee thema’s staan centraal:

> Hoe houd je kinderen geboeid?
We hebben een geweldig verhaal. En we willen niks liever dan dat de kinderen dit oppikken. Alleen lijkt het soms zoingewikkeldom ze erbij te houden. Over te dragen wat je zo graag wilt overdragen. Je leert hoe je een kind een boeiende tijdkunt geven op de kinderclub, de zondagsschool, of thuis.

> Jongens in de kerk
Soms worden specifiek jongens in het kinderwerk ervaren als lastig, druk enzelfs als ordeverstoorders. Het gebruikte materiaal – vaak veel knutselwerk –spreekt de meeste jongens, eerlijk is eerlijk, ook niet altijd evenveel aan als demeeste meisjes. Je krijgt tips en ideeën om jongens meer te betrekken in hetkinderwerk en bij geloofsopvoeding thuis.

Aanmelden vóór 20 september via https://eventix.shop/5y6m3a28.
Afhankelijk van de dan geldende coronamaatregelen wordt bepaald hoeveelmensen in de kerk aanwezig mogen zijn.

Namens de kinderwerkers in de PgH,
Rianne ten Voorde,