Zondagochtend 12 september
In de startdienst op zondag 12 september wordt het nieuwe bovenwijkse jaarthema ‘Geïnspireerd leven’ geïntroduceerd in bijbelse context. Daarbij functioneren ‘de vruchten van de Geest’ uit Galaten 5:22 en 23 als leidraad door de dienst.

Deze ‘vruchten’ vormen ook het uitgangspunt van de leesroosterserie die Hilversum-breed in oktober en november zal worden gehouden. In het voorjaar volgt nog een serie.

In de dienst treden Hanneke Dral en Rob Kooijmans af als diaken en Piet Zunneberg als ouderling. De vacature van Piet zal niet opnieuw worden ingesteld. Zijn taken zijn met de nieuwbouw van Amaris Zuiderheide al komen te vervallen.

In de dienst zal Anita den Uil worden bevestigd als diaken.

Na afloop van de dienst kunnen de nieuwe ambtsdragers buiten op het grote grasveld worden gefeliciteerd en drinken we er samen koffie. De boom waar de vruchten van de geest aan groeien zal centraal op het grasveld staan, zodat iedereen die wil, hier nog een creatieve bijdrage aan kan leveren.

Eind van de ochtend wordt er een eenvoudige broodmaaltijd geserveerd die we buiten gebruiken. Daarmee ronden we ons startweekend af.

Wandelen met Maria
Zondagmiddag om 14 uur start wandelen met Maria. Heb je ook weer zin om mee te gaan? Elke tweede zondag van de maand vertrekken we om 14 uur vanaf de kerk. Goede zin, stevige wandelschoenen en wat conditie zijn de voorwaarden. We wandelen ongeveer 1,5 uur en proberen na afloop met elkaar iets te gaan drinken. Vaak rijden we met de beschikbare auto’s naar een mooie locatie, maar ook vanaf de kerk is de hei goed te voet bereikbaar. Meer informatie bij Maria Kruithof.

Centraal dit weekend staat voor ons het elkaar ontmoeten en weer zien. We kijken naar jullie uit!

Startweekend commissie, met de Boom uitgevoerd door Tjerk de Jong. Met deze boom en de 14 waarden voor een geinspireerd leven. gaan we samen het nieuwe jaarthema 'Vruchten van de Geest' gedurende het jaar verder vorm geven.

Op zaterdagochtend van 10 tot 14 uur zijn er 3 activiteiten.

Zaterdagmiddag vanaf 16 uur is er gezellige inloop op ons grote grasveld.
Iedereen kan zaterdagmiddag vorm geven aan de vruchten van de geest middels een interactief spel waarin de woorden die de Vruchten van de Geest vormen, terug zullen komen. Centrale vraag zal daarbij zijn: Waar haal jij je inspiratie uit? De middag bevat ook een creatief element om de vruchten verder vorm te geven en we kunnen een bijdrage leveren aan het voltooien van een heuse boom waaraan deze vruchten groeien en die vanaf startzondag op het liturgisch centrum zal komen te staan.

Vanaf 17 uur gaat de bar buiten open en komt er net als afgelopen jaar weer een heuse foodtruck het gras oprijden. Na de maaltijd drinken we samen nog koffie en hopen dat iedereen een steentje bijdraagt met opruimen en de kerkzaal helpt klaarzetten voor de zondag.

Samen eten: aanmelden

Er is zaterdag weer een heuse foodtruck aanwezig. Dit jaar van Sublime die in de Heigallerij gevestigd is. Klik hier voor een impressie.

We hebben 3 verschillende varianten met onze kok afgesproken, namelijk met vegetarisch, kip of rund.

Om te weten op hoeveel gasten we kunnen rekenen bij boodschappen doen en koken, willen we je vragen om net als andere jaren je aan te melden. Dat kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De kosten van deze warme maaltijd bedragen 7,50 euro. Net als vorig jaar kun je met QR-code betalen en natuurlijk contant (beperkt wisselen is mogelijk).

Aanmelding graag met de namen en telefoonnummers van iedereen die je opgeeft en of je voor vega, kip of rund kiest.
Graag voor woensdag 8 september.

NB Bij regen gaat samen eten gewoon door, dan wijken we uit naar het overdekte terras in de kerkzaal.

CHRCH APP
Vanaf het startweekend op zaterdag 11 en zondag 12 september zal er binnen de Bethlehemkerk gebruik worden gemaakt van de CHRCH-app. De CHRCH-app is een interne website/app die gebruikt kan worden op smartphone, tablet of via het internet op een computer of laptop. Na een succesvolle start met een pilotgroep kijken wij ernaar uit om de CHRCH-app met alle gemeenteleden te delen.

We hopen je zaterdag te zien, dus geef je snel op!

Voor deelname aan de startzaterdagactiviteiten kun je je vanaf NU aanmelden via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. graag vermelding hoeveel personen én met vermelding van je telefoonnummer.

Startzaterdagcommissie 2021
Annelene Ammerlaan