Voor steeds meer mensen is contant geld op zak hebben niet meer vanzelfsprekend. We betalen steeds meer met de pin of zelfs via de smartphone.

We kennen sinds een tijdje 3 manieren om deel te nemen aan de collecte:

1. door contant geld te geven.
2. door collectebonnen te geven.
3. middels de QR-code (zie hieronder) via uw smartphone en bank-app uw bijdrage direct over te schrijven.

Makkelijk: Giften via één iDeal-boeking overmaken? Scan dan de QR-code hierboven.

Met ingang van maandag 30 augustus 2021 is er nu ook een PIN-apparaat in de Bethlehemkerk aanwezig.

Alle koffie, thee en andere producten die u aan de bar in de keuken kunt kopen, kunt u vanaf heden ook met uw pinpas betalen. Uiteraard is contant betalen ook nog steeds mogelijk.

Ook de maaltijd van de Foodtruck en de drankjes op startzaterdag 11 september kan via het pin apparaat afgerekend worden (svp wel graag inteken op de maaltijd via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)

Maken we er samen weer een mooi nieuw seizoen van?
Van harte bij u  aanbevolen, uw kerkrentmeesters en koster van de Bethlehemkerk.