Op 24 september is het eindelijk zover! Voor de tweede keer begroeten we de organisatie Dansklooster in de Bethlehemkerk. Iedereen van de Bethlehemkerk is van harte welkom. We gaan dansen op allerlei soorten muziek en iedere deelnemer kan vooraf ook een eigen muziekkeuze doorgeven. Op welke muziek wil jij dansen in onze kerk? Laat het ons weten!

Al nieuwsgierig? Je hoeft niet goed te kunnen dansen om mee te doen, want iedereen mag dansen op zijn of haar eigen manier. Zoals ze bij Dansklooster zelf zeggen: ‘Wij dansen eigenzinnig tussen bestaande tradities en vrije dans door.’
Uiteraard vindt deze avond plaats met alle RIVM maatregelen die op dat moment gelden. Er is voldoende ruimte in de kerkzaal voor iedereen om op 1,5 meter te kunnen dansen en juist met deze vorm van vrij dansen kan dat prima.

Alles op een rijtje:
Vanaf 19.30 is er inloop met koffie & thee
De avond start om 20.00 uur
Na afloop is er een borrel
Kosten voor deze avond: € 10,- per persoon en voor de borrel met hapjes vragen we een vrijwillige bijdrage.
Graag zo snel mogelijk, uiterlijk zondag 19 september opgeven met vermelding van jouw muziekkeuze per mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.