Vanaf het startweekend op zaterdag 11 en zondag 12 september wordt er binnen de Bethlehemkerk gebruik gemaakt van de CHRCH-app. De CHRCH-app is een interne website/app die gebruikt kan worden op smartphone, tablet of computer. Ook de Grote Kerk en Vitamine G maken al gebruik van deze app en de Regenboogkerk zit in de verkenningsfase.

Waar begin ik?
Al nieuwsgierig? Vanaf komend weekend 11 september 2021 ben je uitgenodigd om het volgende te doen:

• Download de gratis app via de Play Store (Android) of App Store (iOS) of ga naar de website chrch.app
  • Kies vervolgens voor Bethlehemkerk Hilversum.
  • Kies “Registreren” en vul uw e-mailadres en kies een veilig wachtwoord.
  • U ontvangt nu een eenmalige code via de e-mail waarmee u kunt inloggen.

Hulp nodig of vragen? Tijdens het startweekend vertellen we u graag meer en helpen we u graag verder! We nodigen je uit om daarom je tablet of mobiel mee te nemen. En indien mogelijk kunt u zelf de app thuis alvast downloaden zoals beschreven in de eerste stap.

Uiteraard zijn er later ook nog mogelijkheden voor hulp. Ook is er een instructievideo en handleiding met afbeeldingen beschikbaar. Deze handleiding vindt u hier.  Stuit u op problemen? De app is nog in ontwikkeling en heeft soms wat uitdagingen, dus probeer het gerust nog eens of start de app een keer opnieuw op. Helpt dit niet? Stuur dan even een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. dan helpen we u graag verder.

Wat is de CHRCH-app?

De CHRCH-app is een veilig en besloten sociaal platform en is speciaal gemaakt voor lokale christelijke gemeenschappen zoals wijkgemeentes, wijkkerken en parochies. De CHRCH-app biedt mogelijkheid tot het vinden en uitwisselen van informatie en het versterken van contact tussen gemeenteleden. Leden kunnen elkaar beter leren kennen door het smoelenboek met persoonlijke profielen inclusief foto's en introducties die iedereen zelf kan toevoegen.

Wat kan ik vinden in de CHRCH-app?

• Smoelenboek (foto’s en contactgegevens van gemeenteleden)
  • Nieuws vanuit de Bethlehemkerk en vanuit de Protestantse gemeente Hilversum (PgH)
  • Mogelijkheid tot het vinden en uitwisselen van informatie, wat enkel zichtbaar is voor gemeenteleden. Zo zijn er mogelijkheden om inspiratie, gebedsverzoeken, foto’s en andere vragen te delen. Ook zijn er mogelijkheden voor het aanmaken van groepen om berichten, foto’s en bestanden uit te wisselen.
  • Orde van dienst & Kerkdienst Gemist

Bezwaar contactgegevens delen
Een van de doelen van de CHRCH-app is om contact en betrokkenheid tussen gemeenteleden te vergroten en elkaar (nog) beter te leren kennen. Daarom zullen de contactgegevens van de actieve leden van de Bethlehemkerk Hilversum waar een e-mailadres van bekend is, worden opgenomen in de CHRCH-app om deze te kunnen gebruiken. In de CHRCH-app komen uw naam, e-mailadres en telefoonnummer indien bekend. Omdat deze gegevens vallen onder de AVG willen we u bij deze over dit gebruik informeren. De app is goed beveiligd door een veilig en besloten platform en deze gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor andere leden binnen onze eigen gemeente.
Heeft u er bezwaar tegen dat uw gegevens worden gedeeld in de app en wilt u NIET dat uw gegevens worden gedeeld met andere gemeenteleden? Stuur dan een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. dan zorgen we dat uw gegevens niet zullen worden opgenomen in de app of, indien u dit na het startweekend (11-12 september) aangeeft, worden verwijderd uit de app. Als u zelf gebruik maakt van de app kunt u ook kiezen om in de app zelf het vinkje ‘Gegevens verbergen in de ledenlijst en op kaart’ aan te zetten. Met uw gebruik van de CHRCH-app gaat u akkoord dat u de gegevens van anderen niet zult delen met derden.

Wie versterkt het team?

We zijn nog dringend op zoek naar mensen die willen helpen de app verder in te richten en/of te beheren. We proberen de CHRCH-app zoveel als mogelijk zelfsturend te maken. Lijkt jou het leuk om achter de schermen mee te kunnen kijken met de CHRCH-app of wil je meer weten? Stuur een e-mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

We kijken uit naar een mooie start en hopen jullie tijdens het startweekend te zien!

Team CHRCH-app
Katinka en Emma

De handleiding vindt u hier