Afgelopen weekend (11-12 september) was het dan eindelijk zover, iedereen was welkom de CHRCH-app te downloaden en zich te registreren. In totaal hebben nu zo’n 80 leden al hun weg gevonden naar de CHRCH-app en daar zijn we heel blij mee!

Tijdens het startweekend hebben we ons voornamelijk gericht op registreren en aanmelden. De komende tijd nodigen we iedereen uit om de mogelijkheden van de app te gaan onderzoeken. Hoe zorg je er bijvoorbeeld voor dat je meldingen krijgt van het nieuws of deze juist uit zet? Om jullie op weg te helpen delen we via deze weg graag nog een uitgebreide instructievideo om de app beter te leren kennen. Bekijk deze via: https://youtu.be/emEm7bGgTJI

Een aantal dingen willen we even uitlichten:

  • De naam van het programma is CHRCH-app, maar je hebt niet perse een telefoon of tablet nodig om mee te doen! Je kun ook aanmelden en meedoen via de website: chrch.app
  • Je kunt zelf groepen maken en je kunt aangeven of je lid wilt worden van een van de bestaande groepen. Doe dat vooral!
  • Ga de app vooral uitproberen door berichten te sturen en inspiratie te delen. Het idee van de app is om niet alleen informatie te verschaffen maar ook vooral interactie tussen gemeenteleden te vergroten.

Ben je nog niet aangemeld, maar wil je dat wel?

  • Download de gratis app via de Play Store (Android) of App Store (iOS) of ga naar de website: chrch.app
  • Kies vervolgens voor Bethlehemkerk Hilversum.
  • Kies “Registreren” en vul uw e-mailadres en kies een veilig wachtwoord.
  • U ontvangt nu een eenmalige code via de e-mail waarmee u kunt inloggen.

Hulp nodig of vragen?
Bekijk de handleiding en/of instructievideo’s, hierin wordt alles stap voor stap uitgelegd. Lukt het niet? Dat kan ook aan de app zelf liggen. Als je er niet uitkomt of een probleem blijft zich voordoen, stuur dan een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en dan helpen de beheerders je verder. Als je al geregistreerd bent kun je je vraag ook stellen in het helpdesk kanaal in de app.

Tot slot hebben we nog extra leuk nieuws, Gerard gaat namelijk ons beheerders team versterken! Welkom Gerard! Lijkt het jou ook leuk om achter de schermen mee te kunnen kijken met de CHRCH-app of wil je meer weten? Stuur een e-mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Team CHRCH-app
Katinka, Emma & Gerard

Contact: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

handleiding weer in linken