Aan de leden van de Bethlehemkerk.

Graag nodigt de wijkkerkenraad u uit voor het gemeenteberaad op zondag 10 oktober 2021 na de kerkdienst. Wij vinden het belangrijk u zorgvuldig te informeren over zaken die binnen en buiten onze wijk spelen.

De twee onderwerpen die besproken worden zijn:

• De stand van zaken rondom het verzoek van de Gereformeerde gemeente Loosdrecht om onderdak te verkrijgen bij onze wijkgemeente.
  • De ontwikkeling van het PgH beleidsplan met betrekking tot beleid en toekomst van de Protestantse gemeente Hilversum.
    Zie de bijlagen ter informatie, bijlage: Beantwoording vragen.
    Lees hier het beleidsplan van de Protestantse gemeente Hilversum.
    Meer informatie over het beleidsplan proces is terug te vinden op de website van de PGH.

Mocht u niet in de gelegenheid zijn om fysiek of online aanwezig te zijn, dan kunt u eventuele vragen vooraf mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wij hopen u allen te zien op zondag 10 oktober!

Hartelijke groet, namens de wijkkerkenraad
Annemarie de Groot (scriba)