Op 2 februari 2021 bestond de Regenboogkerk 20 jaar, maar kon dat door corona niet gevierd worden. Nu er weer meer mogelijk, willen we hier met heel veel kinderen op feestelijke wijze aandacht aan geven, en dat doen we op zaterdagmiddag 23 oktober. 

We beginnen om 13.30 uur. Kinderen vanaf 4 jaar gaan onder leiding van Ella Steenmeijer maskers maken met als thema ‘de gelaarsde kat’. Hoe… dat legt Ella die middag allemaal uit. In ieder geval gaan de kinderen aan de slag met acrylverf op dik acrylpapier, waarna de maskers worden uitgeknipt. Wanneer de maskers klaar zijn is er limonade en iets lekkers. 

Vervolgens start om 16.00 uur het kinderconcert ‘De gelaarsde kat’ uitgevoerd door Toonkunst Bussum. Dit kinderconcert is ook voor ouders en grootouders, want wat is er nu gezelliger dan zo’n familieconcert? Allereerst worden alle instrumenten uit het orkest voorgesteld. Het concert wordt geïllustreerd met mooie plaatjes uit het verhaal dat tijdens de muziek door Louise Römer wordt verteld. 

Na afloop mogen de kinderen de instrumenten zelf uitproberen. Kinderen uit de PgH-wijkgemeenten en uit de buurt van de Regenboogkerk zijn met hun vriendjes, vriendinnetjes, ouders en grootouders welkom. De toegang is gratis!  We willen wel graag weten op hoeveel mensen we kunnen rekenen, daarom is vooraf aanmelden gewenst. Van dinsdag 12 tot vrijdag 21 oktober staat het Eventix-systeem op de website van de Regenboogkerk hiervoor open. Je komt toch ook?