De Open Kerk draait goed, iedere donderdag van 10 uur-12 uur  We zijn dit najaar iedere donderdag open.

We merken dat de inloop naar de kerk voor een kopje koffie en een ontmoeting steeds meer bekendheid geniet onder de mensen in de wijk.

Kortom er is weer roering rond de kerk, mooi om zo als kerk bezig te kunnen zijn.

De Open Kerk is iedere donderdag van 10 tot 12 uur in de Bethlehemkerk. Iedereen is welkom. Voor verse koffie en thee wordt gezorgd. Natuurlijk kun je ook een kaarsje in ons Stilte Centrum branden, samen een gebed uitspreken of iets in ons voorbedenboek schrijven. Maar bovenal elkaar ontmoeten en bijpraten. Hoe gaat het met jou?

Hoe gaat het met jou? Spreken we elkaar snel volgende week? Graag tot dan! Groet Adela, Chris en Nanda

Welkom zonder opgaven, meer informatie via Adela Burger: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.