We gaan weer Samen op Vakantie (SOV). Mei volgend jaar hoopt de vakantieweek voor het eerst sinds corona plaats te vinden. Dit keer vertrekken we naar IJsselvliedt in Wezep. Dertig ouderen die normaal moeilijk op vakantie kunnen, zijn welkom.

Deze vakantieweek is mogelijk dankzij de inzet van vele vrijwilligers. Wilt u zich inzetten om deze onvergetelijke week voor gasten en vrijwilligers mogelijk te maken? Meldt u dan aan als vrijwilliger. We zoeken in het bijzonder mensen uit de zorg.

Het landhuis IJsselvliedt ligt op een mooi landgoed waar heerlijk gewandeld kan worden. Het huis is volledig aangepast en geschikt voor mensen met een zorgvraag.

De vakantieweek duurt van 14 tot en met 21 mei 2022. Meer informatie? Wilt u mee als vrijwilliger of gast?

Meldt u dan aan bij de contactpersoon uit de eigen wijkgemeente, voor de Bethlehemkerk is dat Corine Kos, dat kan via email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Richard Stroband (voorzitter Samen op Vakantieweek), e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.