U herinnert zich vast nog wel de inzamelingsactie voor Limburg eerder dit jaar, na de overstromingen.
De mensen daar zijn nog altijd niet uit de problemen, zeker de minima niet.
Daarom een nieuwe actie: Kerstinzameling Limburg 2021 in de Bethlehemkerk!

Nog steeds zijn de mensen in Limburg niet uit de ellende. Verzekeringen hebben nog niet uitgekeerd. Mensen moeten zichzelf maar bedruipen. En als je dan ook nog onder de minimagroep valt, staat het water je echt aan de lippen.

In Stijn woont Sarah. Haar stichting (Verrassingsdag) zet zich al jaren in voor de minima. Na onze laatste inzameling heeft Sarah gezorgd dat alles terechtkwam bij de mensen die onze hulp het hardst nodig hadden.

Ook voor deze mensen in Limburg komt de decembermaand eraan, met Sinterklaas en Kerst.

Laten we met elkaar zorgen dat zij deze Kerst iets extra’s krijgen! Er worden door Sarah en haar team ruim 250 pakketten gemaakt voor de mensen in Stijn en omgeving. En wij dragen daar met liefde aan bij.

Helpende handen op vrijdag 26 en zaterdag 27 november zijn weer zeer welkom.

Wat is er nodig: Kerstversiering, lampjes, ballen enz. Kaarsen, ook op batterijen. Kerstkleden en kerstservetten van papier. Wegwerpborden, bestek enz.
Verder is er behoefte aan: Alle verzorgingsmiddelen. Waspoeder. Papieren zakdoekjes. Pakken sap. Houdbare levensmiddelen. Koffieapparaten. Dekbedden en dekens. Badhanddoeken. Opbergbakken
met deksel enz. Zie ook de flyer met overzicht van producten.

Zijn er mensen die een bus beschikbaar hebben, die mag worden gebruikt voor het vervoer van de spullen naar Limburg?

Ook die mensen kunnen contact opnemen met Ans Borgers

Helpende handen op vrijdag 26 en zaterdag 27 november zijn weer zeer welkom. Graag een mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Heel veel dank voor uw hulp!

We zien u graag in de Bethlehemkerk op

vrijdag 26 november: 15.30u-18.00u of

zaterdag 27 november: 11.00u -14.00u

Klik hier voor de flyer.

Namens de organisatie, Machteld en Godert van Voorst-Vader & Ans en Evert Borgers.