Het is alweer even geleden, maar tijdens het startweekend zijn we gestart met het gebruik van de CHRCH-app. Inmiddels is de app al door ruim 90 Bethlehemkerkers in gebruik. Super leuk! Toch lijkt het erop dat nog niet voor iedereen duidelijk is wat je precies met de CHRCH-app kunt doen. Daarom willen we graag stap voor stap samen met jullie de verschillende functies van de app verder ontdekken. Deze week: Meldingen en nieuwe berichten op het startscherm.

Meldingen van de app
Als je nieuw bent op de CHRCH-app staan meldingen standaard uit. Lekker rustig misschien, maar wellicht niet zo praktisch? Uiteraard is niet alles voor iedereen even interessant. Daarom kun je per kanaal aangeven of je hier wel of niet meldingen (notificaties) van wilt ontvangen. Wil je dus wel meldingen van nieuws, maar niet van de babbelbox dan kan dat! 

Hoe doe je dit?
Als je in het startscherm op ‘Meer’ klikt en vervolgens ‘#Kanalen’, krijg je een lijst kanalen te zien. Klik je er een aan, dan kun je via de drie bolletjes in de rechterbovenhoek instellen of je het laatste bericht op je startscherm (de homepage van de app) wilt zien en op je telefoon of tablet kun je hier ook kiezen of je hier notificaties (meldingen) van wilt ontvangen (zie afbeelding). Loop dus even alle kanalen na en bepaal of je hier meldingen van wilt ontvangen.

Uitdaging tijdens de adventstijd
Tijdens de adventstijd geven we jullie graag een uitdaging mee. Benieuwd wat deze uitdaging is? Lees het volgende week in de nieuwsbrief! Maar vast een kleine hint: Zet de meldingen van het kanaal #Inspiratie aan!

Team CHRCH-app,

Emma, Gerard & Katinka