In aansluiting op de persconferentie van afgelopen vrijdag 12 november 2021 is het helaas noodzakelijk de maatregelen wederom aan te scherpen in de Bethlehemkerk.

Vanaf 24 november 2021 gelden de volgende maatregelen tijdens de kerkdienst:

• Houd verplicht 1,5 meter afstand van anderen.
  • Bij klachten blijft u thuis en laat u uw testen bij de GGD.
  • Thuis wast u uw handen en bij aankomst in de kerk desinfecteert u uw handen.
  • U hoeft zich op dit moment nog niet op te geven voor de kerkdienst via Eventix.
  • We spreken elkaar erop aan als we te dicht bij elkaar komen.
  • We houden 3 stoelen vrij tussen de kerkgangers tenzij we uit een huishouden komen.
  • Het dragen van een mondkapje is verplicht bij binnenkomst en bij verplaatsing in de kerk.
  • Als u eenmaal op uw stoel zit mag het mondkapje af.
  • U kunt de kerk in- en uitgaan via de zijingang.
  • De predikant en ambtsdragers dragen geen mondkapje wanneer zij naar het liturgisch centrum lopen en weer terug.
  • Na afloop van de dienst blijven we koffie drinken op veilige afstand van elkaar en bij verplaatsing dragen we een mondkapje.
  • Collecteren zal plaatsvinden dmv de collecteschalen of digitaal.
  • We hanteren een maximaal aantal van 60 kerkgangers exclusief medewerkers gedurende de kerkdienst.
  • De ventilatie staat op 100% aan in de kerkzaal.
  • De diensten blijven on-line aangeboden worden via kerkdienstgemist.nl

De basis regels blijven van toepassing

Bij klachten: blijf thuis en laat u testen bij de GGD.
Ook als u al geprikt bent.

• Bent u positief getest? En hebt u dus corona?
    Blijf dan thuis. En blijf uit de buurt van anderen. Ook als ze al geprikt zijn.
  • Houd 1,5 meter afstand van anderen.
  • Geef andere mensen geen hand.
  • Was vaak en goed uw handen.
  • Hoest en nies in uw elleboog.

Laten wij voor elkaar blijven zorgen en hopen u weer spoedig te zien en te ontmoeten in de Bethlehemkerk, u bent van harte welkom!

Een hartelijke groet,

Theo van Halsema