De CoronaCheck App wordt op steeds meer plaatsen ingevoerd door de overheid, waardoor het steeds lastiger kan worden om bijvoorbeeld ergens een hapje te gaan eten buiten de deur zonder de App.

Vind jij/u het lastig om de App te installeren?
De diaconie biedt graag haar hulp aan voor gemeenteleden om deze App te installeren op de smartphone. Voor gemeenteleden zonder smartphone bieden wij ook graag onze hulp aan voor het aanvragen van een papieren variant van het vaccinatiebewijs.

Mocht u hulp nodig hebben neem dan contact op via het e-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

U/jij wordt dan gekoppeld aan iemand met de technische kennis om de App te installeren. Voor installatie is DigiD benodigd. Mocht u/jij dit niet hebben kan ook geholpen worden met aanvraag van DigiD.

Ook voor andere, kleine (technische) hulpvragen kunt u/kun jij bij dit e-mailadres terecht.

Aanmelden voor Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Heb jij mogelijkheden om te helpen, of heb je hulp nodig? Meld je dan aan op bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Iedereen die behoefte heeft aan hulp of een gesprek kan mailen naarDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Je wordt dan gekoppeld aan een iemand die hulp biedt, soms alleen al een luisterend oor. Ken je mensen die behoefte hebben aan hulp? Wijs elkaar dan op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Diakenen die de coƶrdinatie verzorgen, Wilma Hilberts en Annette van Vliet