Daar zijn we weer! En? Is het gelukt om de meldingen van het kanaal #Inspiratie op de CHRCH-app aan te zetten? Heb je dit nog niet gedaan, doe het dan nu, want het is tijd voor de CHRCH-app Adventschallenge!

Aankomende zondag 28 november is de eerste zondag van Advent! Een tijd waarin we toeleven naar Kerst, het feest van de geboorte van Jezus. Ons dagelijks leven kan druk zijn en in de decembermaand zijn veel mensen bezig met cadeautjes en kerstdiners. Voor anderen is het juist een donkere en eenzame tijd. Aangezien we dit jaar bezig zijn met het jaarthema: “Geïnspireerd leven” lijkt dit ons een goede tijd om iets met elkaar te gaan delen van wat ons inspireert. 

Wat is de uitdaging?
Deel voor Kerst minimaal 1 keer in de CHRCH-app in het kanaal #Inspiratie iets wat je inspireert (tijdens advent) en licht als je wilt toe waarom het je inspireert. Denk aan liedjes, gedichten, plaatjes, foto’s, filmpjes, podcasts, etc. Reageer ook minimaal 1 keer op iemand anders. We hopen op input uit alle generaties zodat we elkaar beter leren kennen over de grenzen van onze groepjes heen. We hopen dat iedereen meedoet!

Dus: Wat inspireert jou deze Advent? Zet het in het kanaal #Inspiratie! 

Weet je nog niet hoe je dit doet?
Lees de handleiding of kijk het CHRCH-app instructiefilmpje:
https://youtu.be/emEm7bGgTJI 

Team CHRCH-app,
Emma, Gerard en Katinka