Oftewel: de kerk trakteert Hilversummers op leuke kerstpakketjes!

Yes! Het is weer zover: protestantse wijkgemeente Diependaal en Vitamine G organiseren een nieuwe editie van A Taste of Christmas. Vanwege de maatregelen (ook) dit jaar geen Kerstmarkt in de kerk, maar wel: een drive-cycle-walk-thru give-away op het grasveldje bij de Kolhornseweg op de kruising met de Eikbosserweg en de Eikenlaan.

Iedereen die daar op zaterdag 11 december tussen 14.00 en 17.00 uur bij onze tent aankomt, ontvangt er iets lekkers én een leuk, verrassend, creatief kerstpakketje. En wie meedoet met de prijsvraag, maakt kans op een extra prijs. Kom gezellig langs met de auto, fiets of lopend en ga vervolgens thuis aan de slag met wat er in het pakketje zit. Leuk voor volwassenen én kinderen!

Maar, op = op!Vragen of behoefte aan meer informatie: kijk op www.atasteofchristmas.nl en/of stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Een van de organisatoren neemt dan contact met u op.

Organisatie, mede mogelijk gemaakt door de Protestantse gemeente Hilversum (PgH).