Het netwerk Hilversum Zuid (1215) laat jullie graag weten dat het ‘Kerstverhaal door Hilversum Zuid’ net als vorig jaar door zal gaan in de vorm van een kerstspeurtocht.

Puzzel jij mee op zoek naar de kerststallen in de buurt?

Bij verschillende locaties of huizen vind je een kerststal met daarbij een letter. Deze letters vormen samen een zin. De kerstspeurtocht start op woensdag 22 december 2021 en je kunt wandelen en zoeken tot en met zondag 9 januari 2022. Vind jij alle kerststallen bij de locaties in de wijk?

Daarnaast kunnen alle wijkbewoners meedoen om de wijk in kerstsfeer te brengen.

Denk aan een kerststal, kerstster, kerstboom of een engel, voor het raam of in de tuin. Alle wandelaars kunnen dan in de wijk genieten van de mooie kerstversiering.
Wat vind jij het mooist versierde huis? Heb jij het mooist versierde huis? Alle deelnemers kunnen hun stem uitbrengen. Voor de huizen met de meeste stemmen is er een 1ste, 2de of 3de prijs.

Iedere deelnemer kan op zijn eigen moment meedoen, je mag zo vaak gaan wandelen als je wilt. Kijk op het kaartje waar je kunt zoeken. Je kunt je ‘kerstspeurkaart’ inleveren vòòr maandag 10 januari 2022 in de brievenbus bij de Zoutkeet. Uit alle inzendingen wordt een 1ste, 2de of 3de prijswinnaar geloot.

De winnaars krijgen persoonlijk bericht.

 Klik hier voor onze flyer
 Klik hier voor de puzzel-plattegrond 

 

 

Let op: Houd je bij het wandelen altijd aan de meest actuele coronamaatregelen (zie websitevan de Rijksoverheid en het R.I.V.M.) en aan de verkeersregels (zie website van Veilig Verkeer).

Je kunt ons vinden op Facebook,https://www.facebook.com/kerstverhaaldoorhilversumzuid