De thermometeractie van de diaconie voor de komende drie weken is voor de ‘Samen op vakantieweek’ (SOV).

In mei hopen we te vertrekken naar onze vakantiebestemming Landhuis IJsselvliedt in Gelderland, nabij Wezep en onder de rook van Zwolle.

De Samen op Vakantieweek is een bijzondere vakantieweek voor gemeenteleden van de Protestantse gemeente Hilversum (PGH). Wie niet meer zelfstandig op vakantie kan of extra voorzieningen  nodig heeft, kan er toch even uit. Persoonlijke zorg aan de gasten staat centraal. Hiervoor zorgt een grote groep vrijwilligers die zich tot in de kleinste details voor de gasten inzet zodat er veel te genieten en te beleven valt. Ds. Annemieke Parmentier gaat deze week ook weer mee. Er is ruimte voor ‘samen kerk zijn’ en persoonlijk pastoraal contact.

Op de zondagen 9, 23 en 30 januari wordt in de wijkgemeenten van de PgH een Thermometeractie gehouden voor bekostiging van deze week. Helpt u mee?
Uw bijdrage kunt u overmaken naar: NL79RABO 0373711794 van de Diaconie van de Bethlehemkerk onder vermelding van ‘Thermometeractie SOV’.

Wilt u zich deze vakantieweek als vrijwilliger inzetten om er voor onze gasten een onvergetelijke week van te maken? Meldt u dan aan als vrijwilliger. We zoeken in het bijzonder mensen uit de  zorg. De vakantieweek is van 14 tot en met 21 mei 2022. U kunt zich aanmelden bij Corine Kos, dat kan via email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via tel. 06-2729 7644.

Ook voor meer informatie over de vakantieweek kunt u bij Corine terecht. Klik hier voor het artikel over de SOV dat eerder dit jaar verscheen.

Richard Stroband (voorzitter Samen op Vakantieweek), e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.