De oliebollenactie i.s.m. de Bethlehemkerk en Grote Kerk en de Verbinding Hilversum heeft een prachtige opbrengst gerealiseerd. Nog niet alles is verwerkt maar we kunnen nu al zeggen dat het netto bedrag voor de Bijbel-in rond de € 2.500,- heeft opgebracht.

De sfeer was ronduit gezellig. Door een grote groep vrijwilligers uit de deelnemende gemeenten is dit prachtige resultaat neergezet. Heel bijzonder en hartverwarmend waren de reacties van de grote groep ontvangers die namens de 3 gemeenten een zak oliebollen kregen aangeboden. Ook mochten we bij een kleine 100 adressen de oliebollen bezorgen. 

In totaal zijn er ongeveer 5000 oliebollen gebakken. Besteld en bezorgd ruim 560 oliebollen met krenten en ca. 150 oliebollen naturel. Besteld en afgehaald: 2100 oliebollen met krenten en ca. 300 oliebollen naturel. De reacties van de passanten uit de buurt waren ook hartverwarmend. Regelmatig werden er spontaan 'bestellingen' geplaatst en direct meegenomen, tegen betaling uiteraard. 

Allen hartelijk dank voor jullie inzet, afname en positieve reacties.  Een goede en mooie jaarwisseling gewenst. Eet smakelijk en graag tot volgend jaar. Dit willen we zeker gaan continueren.

Namens de 3 gemeenten Bethlehemkerk, Grote Kerk en de Verbinding Hilversum.