Doe mee met de grootste energiebespaaractie van Hilversum en vraag nu je tegoedbon van 70 euro aan!

Energie besparen is belangrijk. Voor je portemonnee en voor het klimaat. Daarom kan - als eerste duwtje in de rug - iedereen die in Hilversum woont een tegoedbon van 70 euro aanvragen. Deze bon is in te wisselen voor duurzame producten als tochtstrippen, ledlampen of radiatorfolie. Een mooi aanbod dat mogelijk is, omdat de gemeente Hilversum is aangehaakt bij de Regeling Reductie Energiegebruik Woningen (RREW). Een landelijke regeling die bedoeld is om mensen te helpen met verduurzamen. Wacht niet langer en vraag jouw tegoedbon aan op www.hilversumbespaart.nl of bel ons op 06 – 16028200. Meer weten? https://www.hilverzon.nu/gratis-energiebesparingsadvies-voor-5000-woningeigenaren-en-huurders

Drie bespaaracties voor huurders

Huur je een woning in Hilversum en wil je meer doen? Volg dan gratis de workshop Energiebesparing of doe mee met de online Energy Challenge. Huurders kunnen ook de Energieconciërges bij hen thuis laten langskomen als hun wijk aan de beurt is. Zij brengen duurzame producten gratis in huis aan. Ga naar www.hilversumbespaart.nl] en meld je aan!

Energiecoach voor woningeigenaren

Woningeigenaren kunnen voor gratis en onafhankelijk advies nog altijd terecht bij de Energiecoaches van de twee lokale Hilversumse energiecoöperaties die aan huis langskomen. Ga naar www.hilversumbespaart.nl] en maak een afspraak!