Zoals u misschien wel weet (en anders weet u het nu!) - onze Bethlehemkerk valt onder de kerkelijke Classis Noord-Holland.

Op zaterdag 4 juni wordt in Heiloo een Inspiratiefestival georganiseerd voor alle kerken uit deze classis. Het festival is bedoeld voor predikanten, ambtsdragers en gemeenteleden van de kerken in de Classis Noord-Holland.

Dit inspiratiefestival staat in het teken van ‘Toekomstgericht kerk-zijn’. De grondtoon hiervan sluit aan bij het jaarthema en de visienota van de Protestantse Kerk ‘Van U is de toekomst’. Het thema is uitgewerkt in vijf thema’s die door verschillende leden van gemeenten uit de classis, medewerkers van de Dienstenorganisatie en andere deskundigen en betrokkenen bij de classis worden aangeboden.

De thema’s zijn:

• ‘Bestuurskracht’ - Als de kerk kleiner wordt
  • ‘Levend Geloof’: geloofsbeleving, geloofsgroei en delen van geloof
  • ‘Generaties in de kerk’
  • ‘Duurzame Kerk’

In een afwisselend dagprogramma komen deze thema’s aanbod. Deelname is gratis. Er wordt u koffie, thee, een lunch en een drankje na afloop aangeboden.

Ben jij, bent u geïnteresseerd geworden? Wilt u zich aanmelden of meer over het programma weten? Neem dan contact op met ds. Aster Abrahamsen – Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. /  06 39715672