Maria den Toom (Grote Kerk) en ikzelf (Vitamine G) organiseren voor de tweede keer een start-workshop Bible Journaling voor kinderen/tieners van ca. 7 tot 14 jaar (je moet zelf kunnen schrijven). Deze uitnodiging staat open voor kinderen/tieners uit alle kerken en geloofsgemeenschappen in Hilversum! Ook mogen zij uiteraard een vriend of vriendin meenemen. (Krijgen we meer dan 10 aanmeldingen, dan plannen we opnieuw een extra zaterdagmiddag in.)

Op zaterdag 18 juni, van 14.00 tot 17.00 uur, gaan we in de Diependaalsekerk creatief aan de slag met een aansprekende Bijbeltekst. Alle deelnemers ontvangen daarvoor ter plekke een knutsel-/schrijfpakket dat ze na afloop mee naar huis mogen nemen, om thuis verder te gaan met wat ze in de workshop hebben geleerd.

Kinderen en tieners die op 2 april aan de eerste start-workshop meededen, zijn op eigen verzoek een Bible Journaling Club gestart, o.l.v. Maria en Rianne. Zij komen op zaterdagmiddag 21 mei en zaterdagmiddag 2 juli bij elkaar. Enthousiastelingen uit de groep van 18 juni kunnen zich ook bij deze club aansluiten.

Hartelijke groet,

Mede namens Maria den Toom,