Gluren bij de Buren is op zondag 3 juli 2022. Tussen 13:00 en 18:00 uur zijn er in alle deelnemende huiskamers en tuinen optredens. Elke act speelt drie keer, elk optreden duurt (maximaal) ongeveer een half uur.

Wat is Gluren bij de Buren?

Gluren bij de Buren is een gratis huiskamer- en tuinenfestival waarbij er door heel Nederland optredens plaatsvinden in huiskamers en tuinen. Wij programmeren altijd lokaal talent, en geven hen op deze manier een podium. Daarnaast is het voor bewoners en bezoekers een laagdrempelige manier om hun buurtgenoten beter te leren kennen. Dit jaar vindt het spektakel plaats op zondag 3 juli. We hopen wederom veel (particuliere) huiskamers en tuinen om te kunnen dopen tot intiem podium met mooie optredens en nieuwe ontmoetingen.

Zijn de optredens gratis te bezoeken?

Je hebt geen tickets nodig en je kunt op eigen houtje van podium naar podium, alle optredens zijn te bezoeken op basis van het 'pay what you can' principe. Dit kun je doen op de locatie zelf via de QR-code.

Wat als het regent tijdens de festivaldag?

We zijn gelukkig niet van suiker! Breng je vrolijkste paraplu of poncho mee en geniet van een spetterend optreden!

Slecht ter been?

Veel locaties zijn rolstoeltoegankelijk. Via een filter in het programma zijn de rolstoelvriendelijke locaties makkelijk op te speuren.

Bethlehemkerk

Ook dit jaar zetten weer een aantal gemeenteleden van de Bethlehemkerk hun deuren open.

Klik hier voor overzicht van alle locaties en tijden.