Over enkele weken sluiten we het jaarthema ‘Vruchten van de geest’ af. Het Nederlands-Vlaams Bijbelgenootschap heeft een boekje uitgegeven met een negendaags leesrooster over de vruchten van de geest. Bij iedere tekst is een verwerking en zijn er praktische tips.

In de Bijbelleeskring van de Bethlehemkerk willen we ter afsluiting van het jaarthema gezamenlijk dit boekje lezen. Dit doen we in de zomer, ieder op eigen tempo, en bespreken we vlak voor het nieuwe seizoen begint. Zo kunnen we nog even terugblikken op het huidig jaarthema en onze ervaringen van het afgelopen kerkseizoen naast de inhoud van het boekje leggen.

Aanmelden voor de Bijbelleeskring kan bij Gerard Ekelmans door een e-mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

U krijgt dan een exemplaar van het boekje (maar wees er snel bij, op=op).