Eindelijk, het mág weer. We zijn erg blij dat we u en jou kunnen uitnodigen voor een gezellige (activiteiten) dag op startzaterdag 10 september 2022. We vieren dan dat we weer echt samen kunnen zijn. En tegelijk vieren we de start van het kerkelijk seizoen 2022/2023 met jaarthema: Verbonden

Thema van de startzaterdag is: De tafel van verbinding.

Theelabels
Voor de activiteiten op startzaterdag willen we jullie vragen om een bijdrage te leveren, door de komende zomer maanden Pickwick thee labels in te zamelen (zie foto hieronder). Op elk theelabel is een vraag gezet. Deze gaan we op startzaterdag gebruiken om met elkaar in gesprek te gaan. Wil je de theelabels afknippen en in een enveloppe bij de kerk afgeven (ze mogen in de zwarte bak bij de ingang, waar ook de postzegels in gaan (graag op de enveloppe schrijven Theelabels voor zaterdag)). Inleveren kan tot en met zondag 4 september 2022.

Gitaarleraar
Sinds jaar en dag is dé Gitaarleraar Rutger de man die je op 's middags in de Bethlehemkerk kunt treffen. Op ons groene grasveld wapperen sindskort ook zijn beachvlaggen. Rutger komt deze startzaterdag gezellig muziek maken. Wij nodigen samen met Rutger daarvoor ook de zangtalenten van de Bethlehemkerk uit. Rutger wil dan graag een keer oefenen. Van wie gaan op Startzaterdag meer horen?

Draden
Het nieuwe jaarthema is Verbonden, daarvoor gaan we samen op de middag ook creatief aan de slag. We zoeken hier nog materiaal voor, o.a. verschillende gekleurde draden. Natuurlijk schaffen we ook nieuw materiaal aan, maar voor wie nog wat in de kast of la heeft liggen, houden we ons aanbevolen. Ook deze mogen in de zwarte bak bij de ingang van de kerk gedeponeerd worden in een envelop onder vermelding van Startzaterdag.

Helpen jullie mee? Samen zijn we verbonden. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Programma startzaterdag 10 september 2022
Programma en verdere invulling voor de Startzaterdag volgt, lees hiervoor de Nieuwsbrief en / of bezoek de website van de Bethlehemkerk. 

Powered by Startzaterdag commissie Bethlehemkerk
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Wij zorgen voor verbinding.