Ook dit jaar gaan we weer Sirkelslag in de Bethlehemkerk organiseren en spelen! Het thema dit jaar is 'Aan tafel' en sluit aan bij het jaarthema van de Protestantse Kerk.

Aan tafel!

Wie nodig je eigenlijk allemaal uit aan tafel? Ook mensen die je misschien niet goed kent en/of uit een ander land komen? Door Sirkelslag te spelen, ontdekken de deelnemers verder te kijken dan hun eigen vrienden en open te staan voor wie er op hun pad komt.

Speelmoment in september of oktober

Deze keer wordt Sirkelslag iets anders georganiseerd dan voorgaande jaren: start nu het seizoen met Sirkelslag KIDS (8-12 jaar) en/of Sirkelslag YOUNG (12-16 jaar) op een moment dat bij jullie groep past. Geen vaste speelavond dus, maar je kiest een eigen moment in september of oktober. Scores worden landelijk verzameld en daarna wordt de winnaar bekend gemaakt.

Aanmelden:

Ook nieuw dit jaar is, is dat er geen kosten verbonden zijn aan het spelen van het spel. Meld je hieronder aan voor Sirkelslag KIDS 2022 en/of Sirkelslag YOUNG 2022.

Groet: Corné en Christa

Wij blijven verbonden