Open Monumentendag vindt plaats in het weekend van 10 en 11 september en heeft landelijk als thema ‘Duurzaamheid’. Een pallet van 40 bekende en minder bekende monumenten wordt open gesteld. Daarnaast voegen we een aantal specials aan het programma toe: een special rondom Post65 (monumenten van de toekomst) en diverse optredens en voorstellingen op locatie.

Op donderdag 8 september wordt het startschot gegeven voor de Open Monumentendag tijdens het derde stadsgesprek. Dit gesprek heeft als thema ‘Duurzaamheid in perspectief’. Welke innovaties zien we in de landen om ons heen; hoe gaat men om met het verduurzamen van monumenten; wat kunnen wij zelf veranderen in ons gedrag en houding.

Welkom in de Bethlehemkerk vanaf 19 uur.

Sinds 2018 is de Bethlehemkerk een groene kerk. Dat betekent dat de Bethlehemkerk zich blijvend inspant voor een groenere en betere wereld.

Klik hier voor een overzicht van alle stadsgesprekken.