Zoals bekend hebben wij in Hilversum een inloophuis voor dak- en thuislozen: Wording, gevestigd aan de Vaartweg 28-30. Het inloophuis voorziet duidelijk in een behoefte: er is een vaste kern van bezoekers, dat het erg jammer vindt als het inloophuis een keer gesloten is.

Daarom zoeken we extra medewerkers, maar ook hebben wij nieuwe bestuursleden nodig, omdat twee van de zes bestuursleden binnenkort vertrekken en er al een vacature is voor een algemeen bestuurslid. We hebben voor het bestuur onder andere iemand nodig die de secretariële zaken kan behartigen, zoals vergaderingen voorbereiden en notuleren en de post verzorgen. Ook zoeken we bestuursleden voor de externe contacten, zoals de maatschappelijke organisaties en kerken in de regio.

Wie meer wil weten over de bestuursfuncties kan contact opnemen met de voorzitter: Wil Draijer (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) of de secretaris: Frances Carrière (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).