Op zondag 11 september 2022 gaat de Gereformeerde Kerk Loosdrecht samen met de Bethlehemkerk in Hilversum onder verantwoordelijkheid van de Protestantse gemeente Hilversum.

De leden van de Gereformeerde Kerk Loosdrecht horen vanaf 11 september 2022 bij de wijkgemeente Bethlehemkerk en hun predikant ds. H. Ploeger is vanaf die dag verbonden aan de Protestantse gemeente Hilversum als een van de gemeentepredikanten van de Bethlehemkerk. Voor de leden van de Gereformeerde kerk Loosdrecht betekent het een loslaten van wat hen zo vertrouwd en dierbaar was en tegelijkertijd betekent het samengaan een nieuw begin voor alle betrokkenen.

Dit samengaan wordt feestelijk gevierd in de dienst op zondagmorgen om 10.00 uur in de Bethlehemkerk te Hilversum en na afloop van de viering is er ruimte voor goede wensen en ontmoeting.