In december organiseert Het vakantiebureau, partner van Kerk in Actie, samen met RCN Vakantieparken weer een midweek speciaal voor senioren met een kleine beurs en een klein sociaal netwerk. Ouderen die al jaren niet op vakantie zijn geweest, verdienen het extra om er eens lekker uit te zijn. Inschrijven kan tot 1 oktober. Er zijn nog plaatsen beschikbaar!

De seniorenmidweek ‘Ouderen in het zonnetje’ vindt plaats van maandag 12 t/m vrijdag 16 december 2022 op drie RCN Vakantieparken in Nederland: de Jagerstee in Epe, de Flaasbloem in Chaam en de Potten in Offingawier.

Fantastische week

Het worden gezellige dagen waarbij senioren onbezorgd kunnen genieten van een gevarieerd programma. Omdat de bungalows niet zijn aangepast, is de vakantieweek geschikt voor senioren die nog redelijk goed ter been zijn. Elly Warring-Wiono was één van de gasten tijdens de ouderenmidweek in 2019. “Het was een fantastische week. Wij werden erg verwend en er werden veel activiteiten georganiseerd. Het was echt overweldigend.”

Aanmelden

Ken je mensen die hiervoor in aanmerking komen? Overleg dit dan met ze en meld ze aan. Er is plaats voor 150 senioren. Je kunt een groep van minimaal vier deelnemers met een begeleider aanmelden; een individuele deelnemer aanmelden kan ook. Aanmelden kan tot 1 oktober 2022

Meer informatie, het aanmeldingsformulier en de voorwaarden vind je op: hetvakantiebureau.nl/ouderenmidweek.