De huidige tijd stelt ons voor echte uitdagingen, in onderstaande blogs beschrijven gemeenteleden hun ervaringen en geven we elkaar bemoediging. Wil je zelf een blog aanleveren,mail dan: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Onderaan iedere blog bestaat de mogelijk om je reactie achter te laten.

Zoals u in de nieuwsbrief heeft kunnen lezen, kunt u mee doen met de Vastenactie. Vasten kan betekenen dat je ergens van afziet of dat je juist iets extra’s doet.

Het geld dat je overhoudt, door ergens van af te zien, kun je sparen voor kwetsbare mensen in Moldavië. Er staan in de koffiedrinkeruimte paarse QR-codes. Daarmee kunt u geld overmaken. Ook kunt het spaardoosje gebruiken. Of maak het geld aan het einde van de 40-dagen tijd over aan de diaconie.

Deze week was de challenge: nodig deze week iemand uit voor een maaltijd en geef hem of haar tijdens die maaltijd bewust je volledige aandacht.  

Heeft u die buurman of buurvrouw uitgenodigd? Misschien heeft u wel samen de maaltijd bereid. Het is altijd gezelliger om samen te koken en te eten.

De challenge voor de volgende week is: stuur deze week een berichtje aan iemand het moeilijk heeft of in rouw is.

Doet u weer mee?

Anita den Uil

diaken