Mijn ziel verlangt naar de Heer,
Meer dan wachters naar de morgen,
Meer dan wachters uitzien naar de morgen.

        Psalm 130 - 6

 

Goede Vrijdag
Op deze dag herdenken wij het lijden en sterven van onze Heer Jezus Christus.
En we staan stil bij het lijden en sterven van zoveel mensen in deze wereld.
In een gebroken wereld staan we stil bij het kruis, nu voor de laatste keer in deze 40dagentijd.
Wees welkom vanavond bij de dienst die om 19:30uur wordt uitgezonden en waarin Erik van Halsema ons en de Morgenstergemeente voorgaat.

Stille Zaterdag
Morgen zal het stil zijn. Een dag tussen sterven en opstanding. Een dag tussen dood en leven. Als de avond valt ontsteken we de kaarsen en zal ons lied klinken in de nacht. Vanuit de donkere nacht kijken we uit naar de morgen, het begin van een nieuwe dag, het begin van een nieuwe wereld. Wees welkom bij de Paaswake, die vanaf 19:30uur wordt uitgezonden, en waarin ds Jetty Scheurwater ons voorgaat.

Pasen vieren
Het zal dit jaar een Pasen worden die anders is dan alle Paasvieringen die we ooit hebben gehad. We kunnen niet samenkomen, we kunnen niet samenzingen…
En toch zullen we samen vieren. Toch is het onze roeping om – juist nu – samen te durven geloven in een nieuw begin. Is het – juist nu – goed om de goede boodschap te horen en te delen van de opstanding van Jezus Christus. En is het - zeker nu – goed om samen God te loven en prijzen, want Hij laat niet los wat zijn hand is begonnen.
Met een handvol mensen zal de Paasochtendviering in de kerk worden gehouden, met en voor u allemaal die vanaf huis meekijkt. Wees welkom om te vieren. Het zal anders zijn, maar laten we – ondanks alles - vieren!

Een dienst met een vrolijk lied, een beer, een paaslach, en voor de oplettende luisteraar is er ook een mooie beloning …

Om 10:00uur van harte welkom voor de Paasmorgendienst waarin ds Aster Abrahamsen u voorgaat.

In verbondenheid met elkaar, zeker in deze dagen.
Ds. Aster Abrahamsen en ds. Jetty Scheurwater

You have no rights to post comments