Nu we zondag niet fysiek in de kerk bij elkaar komen, kan de diaconie niet collecteren voor de doelen van deze zondag. Om ook nu de goede doelen te blijven steunen met uw gift, kunt u overwegen om uw bijdrage over te maken.

Hieronder vindt u meer informatie over de collectes en de rekeningnummers waar u uw bijdrage naar over kunt maken. Er zijn deze week drie collectedoelen:

1e collecte is voor Stichting Present
Mensen helpen er voor elkaar te zijn. Veel mensen in Hilversum hebben te maken met eenzaamheid, armoede en/of ziekte en kunnen de hulp van anderen goed gebruiken. Gelukkig zijn er veel Hilversummers die graag iets voor een ander willen betekenen. Stichting Present Hilversum wil mensen helpen er voor elkaar te zijn. Wij helpen mensen helpen. Als vrijwilligersmakelaar organiseren we eenmalige activiteiten, impactmomenten en ontmoetingsprojecten die aansluit bij de mensen die zich willen inzetten. Zo versterken we samen de beweging van omzien naar elkaar. In tijden van Corona zorgen we dat een alleenstaande moeder toch kan verhuizen. Een oudere mevrouw toch haar boodschappen krijgt. Het willen helpen begint bij de mogelijkheden en talenten van mensen. Daarom kijken wij altijd eerst naar wat mensen kunnen, willen en leuk vinden. In contact met hulpverleners, instanties en maatschappelijke organisaties zoals Versa Welzijn, Leger des Heils, Kwintes kijken we waar de hulp echt nodig is. Samen bereiken we de Hilversummers voor wie jij het verschil kunt maken! Met een gift aan de 1e collecte steunt u dit geweldige doel. NL79RABO0373711794 t.n.v. Diaconie Protestantse Gemeente Hilversum, o.v.v. Stichting Present.

De 2e collecte is bestemd voor de Protestantse Gemeente Hilversum
Deze organisatie maakt het mogelijk om onze wijkgemeentes in stand te houden. U steunt onze kerk met een gift aan deze collecte. NL42RABO 0373722451 t.n.v. Protestantse Gemeente te Hilversum o.v.v. PGH.

De 3e collecte is voor de Diaconie.
De opbrengsten van deze collecte zijn voor mensen in de knel die financiĆ«le ondersteuning nodig hebben, in binnen- en buitenland, ver weg en zeker ook dichterbij. NL79RABO0373711794 t.n.v. Diaconie Protestantse Gemeente Hilversum, o.v.v. Diaconie PGH.