1e collecte is voor de Diaconie.
De opbrengsten van deze collecte zijn voor mensen in de knel die financiƫle ondersteuning nodig hebben, in binnen- en buiten land, ver weg en zeker ook dichterbij.

Maak uw bijdrage over naar NL79RABO0373711794 t.n.v. Diaconie Hilversum

2e collecte is voor de Kerk.
Deze organisatie maakt het mogelijk om onze wijkgemeenten in stand te houden. U steunt onze kerk met een gift aan deze collecte.

Maak uw bijdrage over naar NL42RABO0373722451 t.n.v. de PGH Hilversum

3e collecte is voor het landelijk Pastoraat, omzien naar mensen.
Pastoraat heeft te maken met omzien naar en aandacht hebben voor elkaar. Natuurlijk binnen de gemeente, maar vaak ook buiten de muren van de kerk. Zeker ook voor mensen in kwetsbare omstandigheden. Wat kan het belangrijk zijn: een luisterend oor, een begrijpend woord, een hand op de schouder. Op deze Eeuwigheidszondag gaat de aandacht uit naar het gedenken van de overledenen. De kerk toont haar menselijk gezicht aan iedereen die er voor open staat.

Nogal wat gemeenten hebben minder formatieruimte voor de predikant(en), terwijl het aantal uitvaarten vanuit de kerk niet afneemt. Het leiden van uitvaartdiensten door gemeenteleden kan een oplossing zijn. De Protestantse Kerk biedt hiervoor trainingen aan. Met deze collecte maakt u het ontwikkelen van deze en andere trainingen mogelijk.

Maak uw bijdrage over naar NL42RABO0373722451 t.n.v. PGH Hilversum o.v.v. Omzien naar mensen.

Alle gevers thuis en in de kerk: Hartelijk dank!