1e collecte is voor Kerk in Actie
Bangladesh is vaak in het nieuws vanwege overstromingen. Door de klimaatverandering zullen die helaas steeds vaker voorkomen.

Die overstromingen spoelen de oogst en dus inkomsten voor levensonderhoud van de toch al zeer arme bevolking weg.

Kerk in Actie helpt de inwoners van Bangladesh na een ramp, maar ook worden inwoners geholpen om zich zo goed mogelijk voor te bereiden op een overstroming.

Dit kan bijvoorbeeld door gewassen te kiezen die beter bestand zijn tegen storm en regen.

U kunt uw bijdrage overmaken naar NL79RABO0373711794 t.n.v. KIA collecte

 

2e collecte is voor de Kerk
U kunt uw bijdrage overmaken naar NL42RABO0373722451 t.n.v. Protestantse gemeente Hilversum

3e collecte is een bijzondere collecte dat is een tijd-collecte.
Niet alleen geld, maar een deel van uw tijd als dat mogelijk is. Natuurlijk is Stichting Present blij met een gift, maar ze zijn ook heel blij met uw tijd. Tijdens de dienst op 7 februari zal er een filmpje getoond worden met informatie. Hoe fijn is het om bij iemand ramen, tuin of wat kluswerk te doen en even een babbeltje te kunnen maken, zeker na zo’n periode als waar we nu nog in zitten. U mag zelf aangeven hoeveel tijd u kunt missen, 1 uur, 2 uur, een halve of hele dag… alles is mogelijk. De dag zal op 10 en 17 april plaats vinden, dan is er hopelijk weer wat meer mogelijk. U kunt zichzelf aanmelden bij  www.presenthilversum.nl/tijdcollecte 

Voor het geval u geen tijd maar geld wil doneren, kunt u uw gift overmaken naar NL79 RABO 0373711794 t.n.v. Diaconie Protestantse Gemeente Hilversum ovv Stichting Present www.presenthilversum.nl/tijdcollecteinfo


Alle gevers thuis en in de kerk: Hartelijk dank!
Meer informatie over boventaande collectes bij: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.