1e collecte:
Deze collecte is voor stichting Leergeld. Stichting Leergeld helpt kinderen meedoen op het gebied van onderwijs, sport, cultuur en welzijn. Deze activiteiten zijn niet vanzelfsprekend voor kinderen die opgroeien in gezinnen met een inkomen op bijstandsniveau. Op dit moment leven in Nederland 1 op de 12 kinderen in armoede. Voor deze kinderen is er een reëel risico op sociale uitsluiting. Zij staan letterlijk aan de zijlijn. De diaconie steunt stichting Leergeld, dan hoeven veel kinderen niet meer aan de kant te blijven staan.
U kunt uw bijdrage overmaken naar NL79RABO037371194 t.n.v. Diaconie Protestantse Gemeente Hilversum o.v.v. stichting Leergeld.

2e collecte:
Deze collecte is bestemd voor de Protestantse Gemeente Hilversum.
U kunt uw bijdrage overmaken naar NL42RABO03737224 t.n.v. Protestantse Gemeente Hilversum.

3e collecte:
Deze collecte is bestemd voor Pastorale arbeid. We kunnen nu al meer dan een jaar toch prachtige en hartverwarmende diensten meebeleven via internet.
Uw bijdrage mag u overmaken naar NL42RABO0373722451 t.n.v. Protestantse gemeente Hilversum o.v.v. Pastorale arbeid.

 

Makkelijk: Giften via één iDeal-boeking overmaken? Scan dan de QR-code hierboven: De betaling komt deze week ten gunste van bovenstaande collecten

Alle gevers thuis en in de kerk: Hartelijk dank!
Meer informatie over boventaande collectes bij: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.