1e collecte: Dorcas
Deze collecte wordt in alle PKN-gemeentes in Hilversum gehouden op 30 mei.
Dorcas heeft als missie op te komen voor de allerarmsten en komt nu samen met het Christelijk Noodhulpcluster in actie voor de meest kwetsbare volwassenen en kinderen die als gevolg van corona tekort hebben aan alles.
De beelden over India en Nepal zijn schrijnend op TV, het corona virus grijpt hard om zich heen.
Een tekort aan zuurstof, bedden, verzorging… de gevolgen zijn mensonterend.

Een bijdrage aan dit hele goede doel zal heel welkom zijn. Het zal gebruikt worden voor:

• Voorlichting over hoe je jezelf tegen corona beschermt
  • Mondkapjes en quarantainecentra
  • Directe hulp zoals eten, medische en psychosociale hulp en zuurstoftanks.

Wij kunnen allemaal verzorging en vaccinaties krijgen, laten we solidair zijn met de mensen in India en Nepal zijn en ruimhartig geven!

U kunt uw bijdrage overmaken naar NL79RABO0373711794 t.n.v. Diaconie Protestantse Gemeente Hilversum o.v.v. Dorcas en CNC.

2e collecte: PgH
Deze collecte is bestemd voor de Protestantse Gemeente Hilversum. U kunt uw bijdrage overmaken op: NL42 RABO 0373 7224 51 t.n.v. Protestantse gemeente te Hilversum.

3e collecte: JOP
Deze collecte is voor Jong Protestant. JOP en Kerk in Actie hebben een samenwerkingsproject ‘Jong in Actie’. Hier maken jongeren kennis met een diaconaal project en gaan ze ook diaconaal aan de slag. Ze worden bewust gemaakt van het belang van diaconaat.

Tevens geeft het programma gemeenten handvatten voor hoe ze jongeren en diaconaat structureel kunnen verbinden.

U kunt uw bijdrage overmaken naar NL79RABO0373711794 t.n.v. Diaconie Protestantse Gemeente Hilversum ov.v. Jong Protestant.

Makkelijk: Giften via één iDeal-boeking overmaken? Scan dan de QR-code hierboven: De betaling komt deze week ten gunste van bovenstaande collecten

Alle gevers thuis en in de kerk: Hartelijk dank!