1e Collecte:KiA
De eerste collecte is voor Kerk in Actie. Natte tenten, onvoldoende sanitair en te weinig te eten. Zo wachten duizenden vluchtelingen, waaronder veel kinderen, in Griekse vluchtelingen kampen.

De vluchtelingen komen uit Afghanistan, Syrië, Congo en Ethiopië. Hun situatie is urgent.

Kerk in Actie werkt samen met 3 partnerorganisaties en helpen met voedsel, kleding, onderwijs en een beter onderkomen. Ze investeren ook in de landen van herkomst en proberen, met name voor kinderen, een beter leven te creëren.

U kunt uw bijdrage overmaken op NL79RABO0373711794 t.n.v. Diaconie Protestantse Gemeente Hilversum o.v.v. KIA collecte.

2e collecte: PgH
Deze collecte is bestemd voor de Protestantse Gemeente Hilversum. U kunt uw bijdrage overmaken op: NL42 RABO 0373 7224 51 t.n.v. Protestantse gemeente te Hilversum.

3e Collecte:Wijkkas
Deze collecte is voor de wijkkas. Denk hierbij aan kosten voor catechese, bijzondere zondagen, Rond de Bethlehemkerk enz.

U kunt uw bijdrage overmaken op NL79 RABO 0373711794 t.n.v. Wijkkas.

Makkelijk: Giften via één iDeal-boeking overmaken? Scan dan de QR-code hierboven: De betalingen komen deze week ten gunste van bovenstaande collecten

Alle gevers thuis en in de kerk: Hartelijk dank!