De 1e collecte is voor See You
SeeYou, is een organisatie waar we u graag wat meer over vertellen. Vanuit het geloof dat ieder mens voor God even kostbaar is, zet SeeYou zich in voor mensen met een handicap in Afrika en Azië. SeeYou, de naam zegt het al, richt zich daarbij vooral op oogzorg.

Mensen met een visuele, of andere, handicap staan in deze landen vaak aan de kant. Ze krijgen geen zorg, kunnen niet naar school, volgen geen beroepsopleiding en krijgen geen werk. Kortom, ze hebben geen toekomst. En dat terwijl soms een kleine ingreep, zoals een staaroperatie, genoeg is om hen weer mee te laten doen. SeeYou zorgt ervoor dat kinderen, maar ook volwassenen zo’n operatie krijgen.

Daarnaast traint SeeYou oogspecialisten en zorgt ervoor dat ziekenhuizen goed toegankelijk zijn. Ook op het gebied van onderwijs is SeeYou actief. De organisatie helpt scholen om lesmateriaal aan te passen, begeleidt jongeren naar een opleiding en naar werk, en zorgt ervoor dat kinderen met een beperking bijlessen krijgen.

Het werk van SeeYou is erop gericht dat ook mensen met een (visuele) handicap hun vele talenten volop kunnen gaan inzetten in de gemeenschap en in de samenleving.

De diaconie beveelt deze collecte van harte bij u aan.

NL79RABO 0373711794 t.n.v. PGH inz. Diaconie Bethlehemkerk

De 2e collecte is bestemd voor de Protestantse Gemeente Hilversum (PGH).
PGH houdt onze wijkgemeentes in stand. U steunt onze Kerk met een gift aan deze collecte. Maak uw bijdrage over naar:

NL45RABO0373722591 PGH inz. betalingen o.v.v. PGH 

De 3e collecte is bestemd Wijkkas van de Bethlehemkerk
Deze collecte is bestemd voor Pastorale arbeid; waardoor we de afgelopen maanden toch prachtige en hartverwarmende diensten hebben mogen meebeleven via internet.

Maak uw bijdrage over naar:

NL45RABO0373722494 PGH inz. PWG Bethlehemkerk o.v.v. Pastorale arbeid.

Alle gevers thuis en in de kerk: Hartelijk dank!

 

Makkelijk: Giften via één iDeal-boeking overmaken? Scan dan de QR-code hierboven: De betalingen komen deze week ten gunste van bovenstaande collecten

Meer informatie over boventaande collectes bij: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.